Sağlık Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 61 farklı şehirde olmak üzere 1356 Sürekli işçi alımı ilanı yayımlandı. Hafta başında başlamış olan başvurularda artık sona geldik. Henüz Başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak detaylı bilgiyi sizlerle paylaşacağız.

Bakanlık 2022 yılı kapsamında olmak üzere Engelli adaylar içerisinden Temizlik Görevlisi alımı gerçekleştirilecek. İlan İŞKUR üzerinde duyurulmuş olup bazı nitelikleri sağlayan adaylardan başvuru alınacaktır. Peki İŞKUR başvurusu nasıl yapılıyor? İş İlanı numaraları nedir? Şehre göre kontenjan dağılımı nedir? Tüm detayları sizlerle paylaşıyoruz.

1356 Sürekli İşçi Alımında Başvurular Sona Eriyor!

Sağlık Bakanlığı 1356 kişilik kadro ile Engelli adaylardan Temizlik Görevlisi alımı yapacak. Bu yönde başvuruların 15 Ağustos 2022 tarihi ile başlamasından sonra artık sona eriyor. Adaylar başvurularını en geç 19 Ağustos 2022 tarihi saat 23:59 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvurular sadece İŞKUR resmi internet adresi üzerinden Elektronik ortamda veya ALO 170 üzerinden gerçekleştirilecektir.

Başvuru Alınacak Şehirler Hangileridir?

Sağlık Bakanlığı şehir hastanelerinde görevlendirilmek üzere 1356 temizlik işçisi alacak. Alımlar 61 farklı şehirde gerçekleştirilecek olup alımların çoğunluğu İstanbul'da yapılacak. Şehre Göre Kontenjan dağılımı şöyledir;

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranıyor!

Sağlık Bakanlığıı temizlik personeli alımı için adaylardan öncelikle İlköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Sonrasında 18 yaşını tamamlamış, 40 yaşından büyük olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Engelli raporu olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Kamu kurum ve kuruluşlarından disiplin cezası ile ayrılmamış olmak gibi şarrtlar aranacak.

Başvuru Sonrası Kura İle Değerlendirme yapılacak!

Başvuruda bulunan adayların kura işlemleri 6 Eylül 2022 tarihinde Ankara'da kura çekimi yapılacak. Gün boyunca yapılacak kura işlemleri canlı olarak you tube kanalından paylaşılacaktır.

KURA SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA