Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı Alımı işçi alımı kapsamında yayımlanan ilana göre 284 kişilik kadro ile Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı Alımı ilanı yayımlandı. Farklı şehirlerde Türkiye geneli olmak üzere işçi alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda yayımlanan ilan için başvurular bu hafta alınacak. Hastanelerde görevlendirilmek üzere işçi alımı için adaylardan aranan şartlar ve Şehre göre kontenjan dağılımı beli oldu. Bu yönde ilan detaylarını İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Sağlık Bakanlığı 284 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı Alımı Kontenjan Dağılımı:

KPSS Şartı Yok! Mülakat Yapılmayacak!

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kapsamında yayımlanan ilana göre adaylara herhangi bir mülakat yapılmaksızın işçi alımı gerçekleştirilecek. Ayrıca herhangi bir KPSS şartı aranmayacaktır.

Başvuru Şartları Nedir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak şartları aranacak. Ayrıca;

  • 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak,
  • Ortaöğretim kurumlarının; Tesisat teknolojisi ve iklimledirme alanı ve dallarının birinden veya dengi alan/dallarının birinden mezun olmak,
  • Ön Lisans eğitim kurumlarının; Yapı donatım teknolojisi, sıhhi tesisat, tesisat teknolojisi, yapı tesisat teknolojisi, yapı inşaat, doğalgaz, ısıtma ve sıhhi tesisat teknolojisi, Sıhhi tesisat ve doğalgaz, doğalgaz ve ısıtma, doğalgaz ve boru hatları teknolojisi, gaz ve tesisatı teknolojisi, Doğalgaz ve tesisatı teknolojisi ön lisans programlarının birinden veya dengi programlarından mezun olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İŞKUR aracılığı ile alınacak başvurular için süreç 28 Kasım 2022 tarihi ile başlayacak. Başvurular en geç 02 Aralık 2022 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece Elektronik ortamda İŞKUR üzerinden yapılacaktır.

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL AĞLARA KATILINIZ!

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA