OGM İşçi Alımı ilanı yayımlandı. Az Önce Resmi Gazetede yayımanmış olan ilan ile orman Genel Müdürlüğü 224 İşçi Alımı yapacak. kadrolu Daimi İşçi statüsünde işçi alımı için alımlar Engelli ve Eski Hükümlü/TMY kapsamında gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda OGM 54 Farklı şehirde olmak üzere İşçi İstihdam yapacak olup alımlar Taşra teşkilatına gerçekleştirilecek. Başvuru için adaylardan aranan nitelikler nedir? 54 şehir listesi nedir? Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak? tüm bu detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere Aktaracağız.

OGM İşçi Alımı Başvurusu ne Zaman Yapılacak!

İlan şimdilik sadece Resmi Gazetede Ön Bilgilendirme olarak yayımlanmıştır. Başvuru süreci haftaya başlayacak olan ilan için şartlar belli oldu. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden Elektronik ortamda veya Alo170 üzerinden gerçekleştirilecektir.

OGM İşçi Alımı Başvuru Tarihler: 6 - 12 Aralık 2022

BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR BURADA! SENDE İŞİN OLSA İNSTAGRAMA KATIL

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

224 Daimi İşçi Alımı Kontenjan Dağılımı ve Şehir Listesi:

Orman Genel Müdürlüğü yayımladığı ilan ile Engelli ve Eski Hükümlü adaylar alacak. Buna göre,

  • 141 Engelli,
  • 83 Eski Hükümlü/TMY,

olmak üzere 224 Daimi İşçi alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Orman Genel Müdürlüğü İşçi Alımında adaylardan Kişisel Durumuna göre özel nitelikler aranacak. Ancak Ortak olarak;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Herhangi bir Suç hükümlülüğü olmamak, Kamu haklarını kullanmasına mahkum olmamak, Herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacak.

Yaş Şartı Nedir?

Adayların başvuru süresinin günü itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak ve İlk Günü itibari ile 35 yaşından büyük olmamak şartı aranacak.

Eğitim Şartı:

Alımlar en az Ortaöğretim seviyesinde gerçekleştirilecektir.

Engelli İşçi Alımı Başvuru Şartları:

Engelli adaylardan MEB Onaylı " Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası, Bilgisayar Operatörlüğü Sertifikası, Bilgisayarlı Muhasebe Sertifikası, İnsan Kaynakları Sertifikası, Sosyal Güvenlik Uzmanlığı Sertifikası, Halkla İlişkiler Sertifikası, Personel Bordro ve Özlük İşleri Sertifikası, Genel Muhasebe Sertifikası, Çağrı Merkezi Sertifikası" 

Ortaöğretim/Ön lisans/Lisans düzeylerinde yukarıda yer alan sertifikaların konusu olan dersleri almış olmak ve bunun transkript ile ispatlanması halinde yeterli kabul edilecektir. Ayrıca başvuru için İŞKUR Açık İş İlanında belirtilen İl’de ikamet ediyor olmak,

Eski Hükümlü / TMY İşçi Alımı Özel Şartı:

”Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz, KBB, Nöroloji ve Psikiyatri” alanlarından “sağlam” onayı alınmış tam teşekküllü devlete bağlı resmi sağlık kuruluşlarından sağlık raporu almış olmak (Bu rapor sözlü ve uygulamalı sınavda başarılı olan adaylardan istenecektir),

İLANIN TAM METNİ

BAŞVURU EKRANI AÇILDIĞINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA