Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Kamu İşçi alımı ilanına göre OGM bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 224 kişilik kadro ile alım yapılacağı açıklanmıştı. Başvurular İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilecek olup artık sona eriyor. Öte yandan Başvuruda bulunan adaylar başvuru için Kura çekimi ne zaman ve nerede yapılacağını merak etmektedir. İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilan hakkında detayları aktaracağız.

OGM 224 İşçi Alımı Yapıyor!

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanmış olan Kamu İşçi alımı ilanına göre farklı kadrolarda ve niteliklerde olmak üzere 224 kişilik kadro ile Personel alımı yapılacak. Geçen Hafta İŞKUR üzerinde yayımlanan ilana göre OGM,

  • 141 Engelli İdare Büro Memuru Alımı,
  • 83 Eski Hükümlü/TMY Orman İşçisi Alımı,

gerçekleştirecektir.

Başvurular Sona Eriyor!

OGM Kamu İşçi alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu aracılığı le gerçekleştirilmektedir. Buna göre İlan için süreç 6 Aralık 2022 tarihi ile yayımlanarak başvuru süreci başlamış olup en geç 12 Aralık 2022 tarihi mesai saati bitimine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Buna göre henüz başvuru yapmamış olan adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-iskur-alimi/ogm-iskur-ile-224-isci-alimi-ilani-54-sehir-engelli-eski-h43276.html

Kura Çekimi Yapılacak!

Engelli ve Eski Hükümlü alımları için adaylara Kura işlemleri uygulanacak. Bu kapsamda İŞKUR aracılığı yapılan başvurular İncelenerek Geçerli olan başvurular için Nihai liste hazırlanacak. Nihai listeye göre adayların listesi Orman Genel Müdürlüğüne gönderilecek olup OGM kendi bünyesinde Kura işlemleri uygulayacaktır. Kura işlemleri 22 Aralık 2022 tarihinde uygulanacaktır. 

Kura işlemleri her şehrde bulunan Orman İşletmelerinde gerçekleştirilecektir. Kura saati 22 Aralık 2022 tarihinde gün boyunca 09:00 ile 18:00 arasında uygulanacaktır. OGM Bu konuda resmi ilanda açıklamasında,

Kura çekimi 22.12.2022 - 26.12.2022  tarihleri arasında olacaktır. Kuranın net tarihi ilgili bölge müdürlüğünün internet sitesinde yayınlanacaktır. Orman Bölge müdürlüklerinin internet sitelerine www.ogm.gov.tr den ulaşabilirsiniz.

Adaylardan istenecek evraklar, evrak teslim tarihleri, sınav yeri, sınav tarihi ve İşe alım süreci ile ilgili tüm bilgilendirmeler Orman Bölge Müdürlükleri internet siteleri üzerinden ilan edilecektir.

Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Kura işlemleri için sonuçlar Kura tarihi izleyen günlerde OGM resmi İnternet adresinde açıklanması bekleniyor. 22 Aralık 2022 tarihinde yapılacak kura işlemleri için sonuçlar en geç 25 Aralık 2022 tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

SONUÇLARDAN HABERDAR OLMAK İÇNİ İŞNİ OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim