Milli Savunma Bakanlığı işçi alımı ilanı yayımlandı. Az Önce İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan İşçi Alımı ilanına göre MSB bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Orduevi birimininde görevlendirecek işçi alacak. Buna göre başvurular İŞKUR üzerinde başlamış olup İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilan hakkında detayları aktaracağız.

Orduevi İşçi Alımı Kontenjan Bilgisi:

Alım Yapacak Kurum: Diyarbakır Orduevi Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi/Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Pozisyon Sayısı: 3

Alım Yapılacak Kontenjan:  Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi)

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

MSB Orduevi bünyesine alacağı İşçi adaylarından " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak, Diyarbakır ilinde ikamet ediyor olmak ve Turizm ve Otelcilik Meslek Liselerinin Kat Hizmetleri bölümü mezunu olmak" gerekmektedir.

MSB Temizlik Görevlisi Görevleri Nelerdir?

İşe alınacak kişi, Oda/Kat temizliği (Halı yıkama/Elektrik süpürgesi kullanarak), Tuvalet temizliği, yüzey temizliği, zemin temizliği (Makine ile yerleri temizlemek cilalamak), oda temizliği ve düzenlenmesi ve buna bağlı işlemleri, çamaşırları gruplandırmak, çamaşırları yıkamak, çamaşırları ütülemek, çamaşırları depolamak, banyo donanımlarını temizlemek, genel alan temizliği yapmak, ofis temizliğini yapmak vb. temizlik ile ilgili görev ve işlemleri yerine getirecektir. Ayrıca adaylara Asgari Ücret ödenecektir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Orduevi işçi alımına başvuru için adaylar 2 Eylül 2022 tarihi ile başvurularına başlayacak ve en geç 6 Eylül 2022 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden  İş İlan No (00007006305) ile yapılacaktır.