Milli Savunma Bakanlığı Kamu İşçi Alımı ilanı yayımlandı. Az Önce İŞKUR üzerinde yayımlanan kamu işçi alımı ilanına göre MSB bağlı olan Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise Mezunu adaylar içerisinden sürekli kamu işçi alımı gerçekleştirecek. Buna göreMSB Akaryakıt İkmal ve NATO POL Tesisleri İşletme Başkanlığı alım yapılacak kadrolar ve başvuru bilgilerini paylaşıyoruz.

57 Kamu İşçi Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

MSB ANT Başkanlığıyayımladığı ilan ile 57 kişilik kadro ile aşağıdaki kadrolarda Kamu İşçi alımı yapacak.

  • 26Teknisyen,
  • 22Kalifiye İşçi,
  • 9Şoför,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

İŞKUR Üzerinden yapılacak İşçi alımı için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak " şartları aranacaktır.

Özel Şartlar Nelerdir?

  • Adaylardan yaş şartı olarak 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak şartı aranacak.
  • Sürekli işçi kadrolarına başvuracakların tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde veya vardiyalı işlerde çalışmasına engeli bulunmamak, seyahat engeli bulunmamak.
  • Şoför unvanına başvuru yapacaklar için ilan tarihinden itibaren en az 3 yıllık SRC-5 belgesine sahip olmak,
  • En az Lise Mezunu olmak,

gibi özel nitelikler aranacaktır.

Mesleğe Göre Kontenjan Bilgisi ve Şartları Nedir?

Başvurular ne Zaman Yapılacak?

MSB ANT başkanlığı kamu işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinde başlamış olup en geç 5 gün içerisinde tamamlanmış olması gereklidir. Buna göre başvurular sadece İŞKUR Üzerinden yapılacaktır.

Başvuru tarihleri: 5 - 10 Nisan 2023

Başvuru Adresi:https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İLANIN TAM METNİ