Milli Savunma Bakanlığı Memur alımı için ilan yayımladı. Az Önce İŞKUR'da gelmiş olan ilan ile MSB 1. Komando Tugayı Kantin Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu Memur Alımı ilanı yayımladı. Söz konusu ilana göre başvuru şartları ve Maddi olanaklar açıklandı.

Kontenjan İlan Bilgisi Nedir?

Alım Yapacak Kurum: 1. Komando Tugayı Kantin Başkanlığı

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

Pozisyon: 1 Kişi

Kontenjan: Mali Müşavir

Deneyim Süresi: 5 Yıl

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nedir?

MSB bünyesine Mali Müşavir alacak. Adaylardan genel ve özel olarak ise " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını tamamlamamış olmak, Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin İktisat, İşletme, İİBF, Siyasal Bilgiler,Sosyal Bilimler Fakülteleri mezunu olmak, Kamu personeli seçme sınavından P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak" gibi şartlar aranacaktır.

Maddi Olanaklar Nelerdir?

MSB memur alımında maddi olanaklar açıklandı. Buna göre 1 Asgari ücret + 1 Asgari Ücret %60 + 6772 Sayılı Kanun Gereği ilave tediye verilecektir. Bu kapsamda ortalama maaş 8800 TL ye denk gelmektedir.

Başvurular ne Zaman Yapılacak?

Başvuru süreci 24 Ekim 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 28 Ekim 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılacaktır.

İş İlan No (00007119928)