Milli Eğitim Bakanlığı kamu ilanı yayımladı. Az Önce İŞKUR üzerinden 22 Şubat 2023 tarihi ile yayımlanmış olan kamu ilanına göre Kalecik Öğretmen evi ve Akşam Sanat Okuluna Kamu Personeli alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu ilan için başvurular başlamış olup detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Kamu İŞKUR Kontenjan Detayları:

MEB yayımladığı ilan için Kadın Memur Alımı gerçekleştirilecek. Buna göre ilan detayları:

Alım Yapacak Kurum: Kalecik Öğretmenevi Akşam Sanat Okulu

Çalışma Şekli: Daimi /Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Alım Yapılacak Meslek ve Kontenjan: 1 Gıda Mühendisi

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

MEB Öğretmenevi kamu işçi alımında adaylardan genel olarak " Türkiiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşivar aştırmasından olumlu osnuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak. 

Ayrıca, Kalecik ilinde ikamet ediyor olmak, En az dört yıllık eğitim veren Gıda mühendisliği bölümü mezunu olmak, KPSS'den P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Alımlar memur Statüsünde mi Olacak?

Alınacak personel Devlet memuru olmayıp, belirli süreli işçi statüsünde çalıştırılacaktır.Mecvut yasalar dahilinde Devlet memurluğuna veya Devlet kadrolarındaki işçi statüsüne geçisi de söz konusu değildir.

Başvurular Ne Zaman?

MEB Öğretmenevi alımlar başvuruları 22 Şubat 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 5 gün içersinde yani 27 Şubat 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Adaylar başvurularını sadece İnternet İŞKUR üzerinden yapacak.

İŞ İLANI NUMARASI: 00007338882

BAŞVURU EKRANI: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx