Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Memur Alımı yapacak. Hafta başında yayımlanan ilana göre TÜSEB bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 38 Kişilik boş kadro ile Memur alacak. Alımlar İdari Büro Görevlisi kadrosunda yapılacak. Başvurular 04 Ocak 2021 tarihi ile başlamasının ardından artık sona ermektedir. Peki henüz başvuru yapmamış olan adaylar nasıl başvuru yapacak? Başvuru yapanlar için ise sonuçlar ne zaman açıklanacak? Tüm detayları sizlere aktarıyoruz.

KADRO BİLGİSİ NEDİR?

Alım Yapılacak Kurum: İstanbul Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı

Alım Yapılacak Pozisyon: İdari Büro Görevlisi

İş Veren Türü: Kamu

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

Toplam Alım Sayısı: 38

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Türkiye İş Kurumu üzerinde 04 ocak 2021 tarihi ile yayımlanarak başvurusu başlayan ilan için adaylar başvurularını en geç 08 ocak 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştireceklerdir.

DEĞERLENDİRMELER NASIL OLACAK?

İŞKUR aracılığı ile yapılacak başvurularda adayların genel ve özel niteliklere göre başvurusu geçerli sayılan adaylar sözlü sınava katılacak. Buna göre, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Başkanlığımıza bildirilen nihai listede yer alan adaylar sözlü sınava alınacaktır.

Başvurduğu pozisyona ilişkin genel ve özel niteliklere dair kanıtlayıcı belgeleri ilan edilen tarihe kadar teslim eden adayların evrakları, Başkanlığımızca değerlendirilerek şartları tutan adaylar sözlü sınava çağırılacaktır.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sözlü sınav tarihi, yeri ve sınava girecek adayların teslim etmeleri gereken belgeler ve belge teslim tarihi Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığının resmi web sayfasının (www.tuseb.gov.tr) Kurumsal / İnsan Kaynakları bölümünde yayımlanacaktır.

Sınava girmeye hak kazanan adaylar Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığının resmî web sayfasının (www.tuseb.gov.tr) Kurumsal / İnsan Kaynakları bölümünde yayımlanacak ve ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

SÖZLÜ SINAV KONULARI NEDİR?

Tüm pozisyona başvuran adaylara sözlü sınava yapılacaktır Adayın başarı puanı; KPSS puanının %70’i (yüzde yetmişi) ve sözlü sınavın %30’u (yüzde otuzu) baz alınarak belirlenecektir. Yapılacak sözlü sınavın değerlendirilmesinde, adayın mesleki bilgi ve göreve ilişkin bilgi ve becerilerini içeren konulardan yapılması ve sözlü sınava girecek adayların sınav kurulunun her bir üyesi tarafından;

  1. Sınav konularına ilişkin bilgi düzeyi,
  2. Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade ve muhakeme gücü,
  3. Liyakati, temsil kabiliyeti, tutum ve davranışlarının göreve uygunluğu,
  4. Özgüveni, ikna kabiliyeti ve inandırıcılığı,
  5. Genel kültürü ve genel yeteneği (alanı ile ilgili genel yeteneği-tecrübesi),
  6. Bilimsel ve teknolojik gelişmeleri öğrenemeye açıklığı

konularından sorulan sorular esas alınarak yüz tam puan üzerinden değerlendirilecek ve her üyenin vermiş olduğu puanların aritmetik ortalaması alınarak adayın sınav puanın tespit edilecektir. (Sözlü sınavda başarılı olmak için 100 (yüz) üzerinden en az 60 (altmış) puan alınmış olması şarttır.)

Sonuçlar açıklandığında anında bildirim almak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA