Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR aracılığı ile İşçi Memur alımı ilanı yayımlandı. 9 Mayıs 2022 tarihi ile gelmiş olan kamu memur alımı ilanına göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu İŞKUR üzerinden Büro Memuru alımı gerçekleştirilecek. Peki ilan detayları nelerdir? Kimler Başvuru yapabilecek? KPSS Taban Puan şartı olmadan memur alımı detayları nelerdir?

İlanın Detayları Nedir?

Alım Yapacak Kurum: Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Pozisyon: 1 Kişi

Kontenjan: Büro Memuru Genel

Niteliği: " Eski Hükümlü" veya "TMY (Terorle Mücadelede Yaralanan)"

Başvuru Şartları Nelerdir?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Memur alımı için başvurular sadece TMY kapsamında ve eski hükümlü olan adaylar başvuru yapabilecek. Ayrıca Genel olarak adaylardan,

  • Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek,
  • MS Office programlarını bilmek,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik Kurumundan emekliye ayrılmış olmamak,
  • 36 yaşından gün almamış olmak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Eski hükümlü olduğunu gösterir belgeye sahip olmak,
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,

gereklidir.  Ayrıca Ön Lisans mezunu adaylardan başvuru alınacak olup bölüm şartı, Deniz Ulaştırma ve İşletme, Deniz ve Liman İşletme, Güverte, Gemi İnşaatı, Gemi Makineleri İşletme, Yat Kaptanlığı, Marina İşletmeciliği ve Yatçılık ve Yat İşletmeciliği bölümü mezunu olmak gereklidir.

KPSS Taban Puan Şartı Yok!

2020 yılı Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden puan almış olan adaylardan başvuru alınacak. Ancak Adaylardan herhangi bir KPSS Taban puan şartı istenmeyecektir.

Başvuru Süreci Başladı!

Büro Memuru alımı başvuruları için süreç 9 Mayıs 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 13 Mayıs 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden İş İlan No (00006756125) ile yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim