TÜRASAŞ işçi personel alımı yapacak. İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan Kamu İşçi Alımı ilanına göe TÜRASAŞ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Daimi statüde istihdam edilmek üzere 5 Kamu İşçi alımı gerçekleştirilecek.

TÜRASAŞ ( Türkiye Raylı Sistemler Araçları Sanayii Anonim Şirketi )  Daimi olarak görev yapacak Kamu Personeli alımı kontenjanları belli oldu. İlan İŞKUR üzerinde yayımlanmış olup başvurular sadece İnternet'ten yapılacaktır.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Çalışma Şekli: Daimi

İşveren Statüsü: Kamu

Pozisyon: 5

Kontenjan: Raylı Sistemler Mekotronik Teknisyeni

Başvuru İçin Hangi Şartlar Aranacak?

TÜRASAŞ işçi alımı için adaylardan genel olarak " Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 Yaşını tamamlamış ve 35 yaşını aşmamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, En az Lise mezunu olmak " şartları aranacak. Ayrıca;

  • İlan tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 30 yaşını aşmamış olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olacak bedenen, aklen ve ruhen sağlık problemi olmadığını, Ağır ve Tehlikeli İşler Sınıfında tanımlanan işlerde çalışabilir olduğunu belgelemek şartları aranır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

TÜRASAŞ işçi personel alımında başvurular sadece İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Bu yönde aşağıdaki başvuru adımlaırnı inceleyebilirsiniz.

Başvuru Tarihleri: 22 - 26 Nisan 2024

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İş İlanı Numaraları: 00008221320