Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan daimi işçi alımı ilanına göre İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere daimi işçi alımı yapacağını bildirdi. İlan Kırklareli İl Müdürlüğüne gerçekleştirilecek olup kura çekimi ile değerlendirme yapılacaktır. Ayrıca sadece Engelli adayları kapsayan ilan için başvuru şartları ve detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

İlanın Detayları Nelerdir?

İŞKUR aracılığı ile gelmiş olan ilana göre Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bünyesine Daimi / Tam Zamanlı adaylardan olmak üzere 1 Büro İşçisi alımı gerçekleştirecek.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

İŞKUR İşçi alımına başvuru yapacak adayların öncelikle Engelli raporu olması gereklidir. En Az %40 engelli olan adaylar başvuru yapabilecek. Ayrıca,

En az Ortaöğretim, En fazla lisans mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak şartları aranacaktır. Yani 27.06.2004 - 22.06.1987 tarihleri arasında doğan kişiler başvuru yapabilecekler.

Kura Çekimi Yapılacak!

İl Tarım Müdürlüğüne işçi alımı kura çekimi ile gerçekleştirilecek. 29 Haziran 2022 tarihi saat 14:00 - 15:00 saatleri arasında Kırklareli İl tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı salonunda kura çekimi yapılacak.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılacak. Online başvuru için aşağıdaki bağlantı üzerinden İş İlan No (00006870285) ile başvuru yapabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx