İŞKUR haftanın kamu iş ilanlarını yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre farklı kamu kurumları tarafından personel alımı yapılacak. Kamu İŞKUR ilanları kısmında yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre kamuya İşçi statüsünde toplamda 87 kişi alınacak. Haziran ayının son kamu ilanları olarak niteliklendirilen ilanların detayları ve kadro dağılımı haberimizde.

İŞKUR KAMU GÜNCEL İLANLAR VE KADROLARI:

İŞKUR ile yayımlanan ilanlara göre alımlar, Battalgazi Sulama Birliği Başkanlığı, Elmalı Belediyesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Türkiye Zeytincilik Araştırma Enstitüsü, Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü, Süleyman demirel Üniversitesi, Devlet Orman İşleri Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyelerine personel alımı yapacak.

Alım yapılacak kadrolar ise,

Kümes Bakım İşçisi, Orman İşçisi, Traktör Şoförü, Kendi Yürür Özel Tarım Makineleri Bakım Ve Onarımcısı, Beden İşçisi (Genel), Aşçı, Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi, Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri), Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı ve Su Pompası Operatörü alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İŞKUR aracılığı ile yapılacak personel alımları için adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç gükümlülüğü olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 35 yaşından gün almamış olmak, Alım yapılacak alanda eğitimini tamamlamış ve gerekli tecrübeye sahip olmak" şartları aranacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR aracılığı ile kamuya başvuru yapacak adaylar öncelikle belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gereklidir. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile Elektronik ortamda gerçekleştirecekler. Bu durumda başvurular esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacak olup ilgili ekrandaki İŞYERİ ÜNVANI yazan kısma başvuru yapmak istediğiniz kurumu yazarak ilanlara ulaşabilirsiniz. İlgili ilanlara başvurular 28 Haziran 2012 tarihi ile başlamış olup en geç 02 Temmuz 2021 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir.

DİĞER İŞKUR KAMU İLANLARI BURADA