Eti Maden İşletmeleri personel alımı için ilan yayımladı. Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan duyuruya göre Eti Maden İşletmeleri bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 132 kişilik kadro ile personel alımı yapacağını duyurdu. İlan için başvuru tarihleri belli oldu. Peki başvurular ne zaman başlayacak? Adaylardan aranan nitelikler nelerdir? tüm bu detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

Başvuru Yapılacak Kontenjanlar Belli Oldu Mu?

Henüz şimdilik başvuru alınacak kontenjanlar paylaşılmadı. Ancak geçmiş yapılan alımlara bakacak olursak alımlar Sürekli İşçi statüsünde Proses İşçisi kadrosunda gerçekleştirilecektir.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Eti Maden İşletmeleri personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Ayrıca 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmak ile en az lise mezunu olmak şartları aranacak.

KPSS Şartı Var Mı?

Taban puan olarak KPSS şartı aranabilir. Buna göre adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den P94 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gereklidir. KPSS puan şartı ilanın tam metni yayımlandığında bellli olacaktır.

Başvuru Tarihleri Belli Oldu!

Eti Maden İşletmeleri sürekli işçi alımı başvuruları 1 Ağustos 2022 tarihi ile başlayacak olup verilecek olan 5 günlük süre sonunda yani 5 Ağustos 2022 tarihinde sona erecektir. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ YAYIMLANDIĞINDA ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim