Et ve Süt Kurumu personel alımı için İŞKUR'da ilan yayımladı.

Söz konusu yayımlanan ilana göre Et ve Süt Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda işçi alımı ve personel alımı yapılacak. Söz konusu ilana göre başvuru süreci Bugün başlamış olup İşin Olsa ekibi olarak sizlerle ilan detaylarını aktaracağız.

Et ve Süt Kurumu İlan Detayları Nelerdir?

Alım Yapılacak Birim: Et ve Süt Kurumu Trabzon Et Kombinası Müdürlüğü

İşveren Statüsü: Kamu

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

Hangi Kontenjanlarda Personel Alınacak?

  • 20 Kasap,
  • 4 Şoför - Yük Taşıma,
  • 11 Diğer Teknisyen ve Teknikerler,

KPSS Puan Şartı Nedir?

Et ve Süt Kurumunun personel alımı ilanına başvuru için adaylardan KPSS Puan şartı bazı kadrolarda aranacak. Şoför ve Kasap alımları KPSS siz Personel Alımı kapsamında yapılacak olup,

Diğer Teknisyen ve Tekniker adaylarından ise 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

Eğitim şartı:

Diğer Teknisyen ve Teknikerler adayları için Ön Lisans seviyesinde mezun olmuş olmak gerekmektedir. Şoför Alımı için Lise mezunu ve Kasap alımı için İlköğretim mezunu alım yapılacaktır.

Diğer Başvuru Şartları Nelerdir?

Adaylardan Genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış ve 40 Yaşından büyük olmamak gerekmektedir.

Şoför Alımı İçin Başvuru Şartları:

D, E (28.04.1997 tarihi öncesi için geçerlidir) veya D-E (28.04.1997 tarihi sonrası için geçerlidir) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (Karayolları Trafik Yönetmeliğindeki yeni sınıflandırmaya göre C1E, C, CE, Sınıfı), SRC Belgesine sahip olmak gereklidir.

Kasap Alımı İçin Başvuru Şartları:

  1. (M.E.B, İŞ Kur ve EBK tarafından verilen) Et İşçiliği ve Kasaplık Belgesi veya M.E.B onaylı Kasaplık Belgesi (Ustalık veya Kalfalık) veya "Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Sınıfta Yer Alan İşlerde Çalıştırılacakların Mesleki Eğitimlerine Dair Yönetmelikte" belirtilen "Mesleki Eğitim Belgelerinden " birisine (Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Et ve Et Ürünleri İşletmeciliği ve buna eşdeğer) sahip bulunmak veya Et Endüstrisi Öğrenimi görmüş olmak

Diğer Teknisyen ve Teknikerler İçin Başvuru şartları:

Tehlikeli sınıfa tabi işyerinde çalışabilir olduğunu ve bulaşıcı hastalığının olmadığını sağlık kurulu/heyeti raporu ile belgelemek.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Et ve Süt Kurumu personel alımı başvurusu için süreç başlamıştır. Adaylar başvurularına 22 Haziran 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 5 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 22 - 27 Haziran 2022

Başvuru İş Numarası:

Kasap İş İlanı Numarası: 00006872243

Şoför - Yük Taşıma İş İlanı Numarası: 00006872109

Diğer Teknisyen ve Teknikerler İş İlanı Numarası: 00006871485 - 00006871521 - 00006871525

Editör: TE Bilisim