Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu ( EPDK ) İŞKUR ile personel alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 657 Sayılı Kanunun 4/D maddesine göre İŞKUR üzerinden 40 personel alımı istihdam edecek. Sürekli işçi statüsünde alınacak personel adayları için detaylar belli oldu.

EPDK Temizlik Görevlisi Alımı Kontenjan Bilgisi:

Alım Yapacak Kurum: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu

Şehir: Ankara

Kontenjan: Temizlik Görevlisi

Kadro Sayısı: 40 Kişi

Öğrenim Durumu: Ortaöğretim Mezunu Olmak (Lise ve Dengi Okul)

Statüsü / Kişisel Durumu: Normal

Görev Yeri: Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Hizmet Binası

Çalışma Periyodu: Belirsiz Süreli (Daimi)

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu personel alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinin birinci fıkrasının A bendinde bulunan 1, 4, 5, 6 ve 7. maddelerindeki nitelikleri sağlıyor olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Yapılacak sözlü sınavda başarılı olmak gereklidir.

Eğitim Şartı Nedir?

Başvurulan meslek için son başvuru tarihi itibariyle Ortaöğretim (Lise ve dengi okul) mezunu olmak.

Yaş Şartı Nedir?

Başvuru tarihi itibariyle, 18 yaşını doldurmuş, 31 yaşından gün almamış olmak. (25/07/1992 – 29/07/2004 tarihleri arasında doğanlar)

İŞKUR İle Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

EPDK İŞKUR başvurusu için adaylar başvurularına hafta başı ile başlayacak olup en geç 5 gün içerisinde başvurularını tamamlamaları gereklidir. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden iş ilanı numarası ile kabul edilecektir.

Başvuru Tarihleri: 25/07/2022 - 29/07/2022

Başvuru Ekranı: Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresinden başvuru yapılabilecektir.