Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu işçi alımı yapacak. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan İŞKUR İşçi alımı ilanına göre Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 40 kişilik kadro ile Temizlilk Görevlisi alımı yapılacağını bildirmişti. Söz konusu ilana göre Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu merkez teşkilatı olan Ankara'da görevlendirmek üzere İşçi Alımı gerçekleştirecek. Peki kimler başvuru yapabilecek? Başvuru ilan numarası nedir?

Kontenjan Detayları Nelerdir?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Sürekli işçi statüsünde İstihdam edilmek üzere 657 Sayılı devlert memurları kanunun 4/D maddesine göre İŞKUR üzerinden işçi alımı gerçekleştirilecek.

KPSS Şartı Yok! Noter Kura Çekimi Yapılacak!

EPDK 40 Temizlik görevlisi alımı için adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmayacaktır. KPSS siz Perosnel alımı için kura çekimi gerçekleştirilecek. İŞKUR üzerinden başvuru yapan adaylar Nihai liste Enerji Piyasası Düzenleme Kurumuna iletilerek Kurum 1 Eylül 2022 tarihinde gün boyunca Kura çekimi yapılacak ve Kura sonuçları kurumun resmi İnternet adresinden duyurulacak.

Sözlü Sınav Yapılacak!

Kurada adı geçen adaylara Kurum tarafından yapılacak olan sözlü sınava katılacaklardır.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

EPDK Temizlik görevlisi alımı için başvuru yapacak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki A bendinde bulunan 1, 4, 5, 6 ve 7 numaralı şartlar aranacak. Aynı zamanda 18 - 30 yaş aralığında olmak, Lise mezunu olmak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu bünyesine personel alımı için başvurular İŞKUR üzerinde başladı. En geç 29 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuru yapılacak olup adaylar başvurularını online olarak veya telefonla ALO 170 üzerinden gerçekleştirecekler.

BAŞVURU ADRESİ: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İŞ İLANI NUMARASI: 00006920288

Editör: TE Bilisim