Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayımlandı. Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan İşçi Personel Alımı ilanına göre Emniyet Genel Müdürlüğü ( EGM ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü Polisevi Büro Amirliğinde görevlendirmek üzere Daimi statüde çalışılacak personel alımları gerçekleştirilecektir. Alımlar farklı kadrolarda yapılacak olup alım yapılacak kadroları ve diğer detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

EGM bünyesine 5 kişilik boş kadro ile,

  • 3 Garson ( Servis Elemanı ),
  • 2 Temizlik Görevlisi ( Kat Hizmetleri Elemanı / Kat Görevlisi ),

alımı gerçekleştirecek.

Garson Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Polisevi Müdürlüğüne personel alımı için adayların, Hijyen belgesine sahip olmak, Kamu kurumu ya da özel sektörde garson (servis elemanı) olarak çalışmış olmak gereklidir. Ayrıca İlkokul mezunu ve 18 yaşını tamamlamış olan adaylar başvuru yapabilecekler.

Temizlik Görevlisi Alımı Şartları Nelerdir?

En az 2 yıl iş deneyimine sahip olmak. (İlgili meslek kodunu belirtilen SGK Hizmet Dökümü adaylardan istenecektir.) Hijyen belgesine sahip olmak, Alanı ile ilgili 8 saatlik İş Güvenliği Eğitimi almış olmak Kamu kurumu ya da özel sektörde kat görevlisi ya da temizlik görevlisi olarak çalışmış olmak şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden 5 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu kapsamda başvuru için aşağıdaki bilgileri ve ekranı kullanabilirsiniz.

Başvuru Tarihleri: 18 - 22 Temmuz 2022

Başvuru Adresi ve İlan Numaraları: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Garson İş İlanı Numarası: 00006907506

Temizlik Görevlisi İş İlan Numarası: 00006907507