Ege Üniversitesi İşçi alımı ilanı yayımladı. Üniversitenin hizmet birimlerinde görevlendirilmek üzere 5 kişilik kadro ile Engelli Personel Alımı yapılacak. KPSS Şartı olmadan yapılacak personel alımları için kura çekimi yapılacak. İŞKUR üzerinden iletilecek Nihai listeye göre Ege Üniversitesi kura işlemlerini tamamlayacak.

En Az İlköğretim Mezunu Olmak Şart!

Ege Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı işçi adaylarından en az ilköğretim mezunu ve en fazla lise mezunu olmak şartı arayacak. Ayrıca Engelli Temizlik Görevlisi Alımı için 18 yaşını tamamlamış olmak ve 37 yaşından gün almamış olmak şartları arayacak.

Genel olarak ise, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Adaylar vardiyalı çalışma düzenini kabul etmiş sayılır ve vardiyalı çalışmaya engel bir durumu olmaması gerekir.

Başvurular İŞKUR Üzerinden Yapılacak!

Ege Üniversitesi Temizlik Görevlisi alımı ilanına başvuru için adaylar belirtilen nitelikleri sağladıkları durumunda başvurularına 20 Aralık 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 24 Aralık 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir.

Başvurular sadece İŞKUR internet adresinden veya Alo170 üzerinden yapılacaktır.

İnternetten ve Telefonda Başvuru için İş İlanı Numarası: 00006463081