Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü işçi alımı için ilan yayımlayacak. Geçtiğimiz günlerde İŞKUR üzerinde yayımlanarak 908 kişilik kadro ile alım yapılmaktaydı. Kura işlemleri tamamlanmış olup DSİ Yeni ilana hazırlık yaptığını bildirmek isteriz. Sadece İşin Olsa ekibinden edinebileceğiniz buradaki bilgiler kapsamında ilk detaylara sahip olacaksınız.

819 Yeni İşçi Personel Alımı İlanı Yayımlandı! ( 12 Mayıs 2023 )

Devlet Su İşlerine yeni ilan yayımlanacak. Daha önce Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci az önce Resmi Twitter hesabı üzerinde yayımladığı duyuruya göre DSİ bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 1727 sürekli işçi alımı gerçekleştirilecekti. 

Bunun 908 Kişilik kadrosunda alım yapıldı. Geriye kalan 819 kişilik işçi kadrosu için de ilan yayımlandı. 1727 İşçi alımı Bakan açıklamasına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

819 İşçi Alımı İçin Hangi Kadrolar yer Alıyor!

908 işçi alımında kullanılan kadrolar dışında kadrolar yer alacağı düşünülüyor. Bu kapsamda yeni yayımlanacak ilan için alımlar;

- Operatör

- Usta

- Usta Yardımcısı 

- Alet Operatörü

- Bakım Yağcı

- Sondaj İşçisi

- Şoför

- Topograf

- Treyler Operatörü

- Treyler Operatörü Yardımcısı

kadrolarında alım yapılacak!

BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR BURADA. TIKLA SENDE İNSTAGRAMA KATIL

908 Sürekli İşçi Alımında Son Aşamaya Gelindi!

Söz konusu 908 işçi alımında son aşamaya geldik. Kura işlemleri tamamlanmak üzere ve adaylara sonuçlar açıklanacaktır. Daha önce adayların istenen belgeleri ibraz etmeleri durumunda işe başlamaları sağlanacaktır.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-iskur-alimi/dsi-908-kamu-isci-alimi-kura-cekimi-sonuclari-26-bolge-mudurlugu-h44295.html

Başvuru Şartları Ne Olacak?

DSİ İşçi alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca herhangi bir KPSS Şartı aranmayacak olup bunun yerine yaş, eğitim ve diğer nitelikler aranacak.

Öte yandaN ise en İlköğretim mezunu adaylar başvuruda bulunabilecekler. 

İLANDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim