Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı olan Darphane ve Damga Matbaası Kamu İşçi alımı ilanı yayımladı. Kurum İstanbul!'da bulunan birimindeki eksikliği karşılamal üzere 3 farklı meslekte 30 Kamu İşçi Alımı yapacağını bildirdi. Darphane ve Damga Matbaası İşçi statüsünde alacağı personel adaylarından bazı nitelikler aranacak.

Hangi Pozisyonlarda İşçi Personel Alımı Yapılacak?

Darphane ve Damga Matbaası 3 farklı meslekte olmak üzere 30 kamu İşçisi alımı yapılacak. Buna göre Darphane/Vasıflı İşçi olarak,

  • 5 Afset Baskı Operatörü,
  • 5 Tipo Baskıcısı,
  • 20 Ciltçi ( Mücellit ),

olmak üzere toplamda30 Kamu İşçi alımı yapılacak.

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Darphane ve Damga Matbaasına başvuru yapacak adayların, en az lise mezunu olmaları gereklidir. Genel olarak ise " İlan tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (yapmış olmak, tecilli olmak veya muaf olmak), 2 yıl mesleki deneyimini (matbaacılık alanında) SGK kayıtları ile belgelemek, Vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, takım çalışmasına yatkın, gelişime açık, dikkatli ve düzenli çalışan ve İlana başvurular İŞKUR ilan başlangıç tarihi itibariyle İstanbul ili genelinde ikamet etmek şartını taşıyan kişiler tarafından yapılabilecektir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

İŞKUR üzerinde başlamış olan başvurular 4 gün sürecktir. Buna göre başvurular 29 Ağustos 2022 tarihinde başlayacak olup en geç 2 Eylül 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece Türkiye İş Kurumu üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

Ciltçi ( Mücellit ) İş İlanı Numarası: 00006996324

Tipo Baskıcı İş İlanı Numarası: 00006996370

Ofset Baskı Operatörü İş İlanı Numarası: 00006996389

İLANIN TAM METNİ