Danıştay Başkanlığı Personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan Personel alımı ilanına göre Danıştay Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 5 kişilik kadro ile Özel Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. Söz konusu ilan için başvuru süreci başladı. Alım detayları ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

ÖGG Alımı Yapılacak!

Danıştay Başkanlığı yayımladığı ilana göre bünyesine Merkez teşkilatında görevlendirmek üzere Ankara'da Silahlı Özel Güvenlik Görevlisi alımı yapacak. Kadın ve Erkek adaylarda başvuru yapabilecekler.

Başvuru Şartları Ne Olacak?

Danıştay adaylardan genel olarak,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacak.

Özel Güvenlik Görevlisi Alımı Özel Şartları Nedir?

- Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engelli bulunmamak,

- Mesleği ile ilgili en az 1 yıl deneyimi olmak,

- Erkeklerde 175 cm, kadınlarda 165 cm’den kısa boylu olmamak,

- Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla, 17’den az olmamak, (Örneğin;180 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 80+13=93’ten fazla, 80-17=63’ten az olmaması gerekmektedir.)

- Sınav ilan tarihi itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak.

- Son başvuru tarihi itibarıyla en az lise veya dengi okul mezunu olmak.

Başvurular Başladı!

Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden gerçekleştirecekler. Buna göre Başvurular en geç 4 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Başvurularınızı İş İlanı numarası ile gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru Tarihleri: 26 - 30 Aralık 2022

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

İş İlanı Numarası: İş İlan No (00007225168)

Editör: TE Bilisim