İŞKUR aracılığı ile kamuya ve Üniversitelere personel alımı ilanları yayımlandı. Söz konusu ilanlara göre Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere 226 kişilik kadro ile alım yapacak. İlan için başvuru süreci başlamış olup en geç hafta sonuna kadar devam edecektir. Alınacak 3 farklı kadro için en az İlköğretim mezunu olmak yeterlidir. 

KADRO DETAYLARI NEDİR?

İlköğretim Mezunu:  83 Temizlik Personeli ve 1 Engelli Temizlik Görevlisi Alımı yapılacak.

Lise Mezunu: 27 Güvenlik Görevlisi ve 115 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı alımı yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.
  2. 18-35 yaş arasında olmak
  3. Askerlikle ilişiği olmamak
  4. Herhangi bir sosyal güvenlik emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.
  5. Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi tüm birim ve ünitelerinde resmi tatil, hafta sonu tatili ile diğer günlerde 24 saat esasına göre vardiyalı olarak hasta bakım hizmetlerinde çalışmayı kabul etmek şartıyla, bu birimlerde görev alacak herhangi bir engele sahip olmamak, Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile ilgili engeli bulunmamak. (İşe alım aşamasında Sağlık Raporu tam teşekküllü hastaneden alınacaktır.)
  6. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, Devletin sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edinim ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  7. En az ilköğretim ve lise mezunu olmak.
  8. Çanakkale il sınırlarında ikamet etmek(Merkez ve tüm ilçeleri dahil)

KADROYA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Temizlik Görevlisi: En az ilköğretim mezunu olmak.

Güvenlik Görevlisi: Özel güvenlik görevlisi belgesine/kimlik kartına sahip olmak. (Silahlı/Silahsız), Erkekler için 1.75 cm’den kısa boylu olmamak ve boy ölçüsünün santimetre olarak son iki rakamı ile kilosu arasında 10 kilogramdan eksik veya fazla fark olmamak.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı Alımı: Ortaöğretim kurumlarının sağlık bakım, ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı, sağlık bakım teknisyeni, hasta bakımı, engelli bakımı ve yaşlı hizmetleri dallarından birinden mezun olmak.

BAŞVURULAR:

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Alımları için başvuru süreci Bugün ( 15 Haziran 2020 ) itibari ile başladı ve en geç 19 Haziran 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapmaları gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim