ÇAYKUR bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu İşçi alımı için ilan yayımladı. Az Önce İŞKUR'da gelen ilana göre ÇAYKUR bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Rize'de işçi alımı gerçekleştirecek. Söz konusu ilana göre Ön Lisans Mezunu işçi alımı gerçekleştirilecektir. Buna göre İŞKUR ilan numarası ve başvuru şartlarını sizlerle paylaşıyoruz.

ÇAYKUR İşçi Kontenjan Bilgisi Nedir?

Alım Yapılacak Kurum: Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü,

Çalışma Şekli: Geçici / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Alım Yapılacak Şehir: Rize

Meslek: 24 Çay Eksperi

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan işçi alımı ilanı ile ÇAYKUR bünyesine Kamu İşçi alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacak.

Çay Eksperi Özel Şartları Nedir?

  • 18 Yaşını tamamlamış ve 50 yaşından büyük olmamak (29.05.2005 - 25.05.1973 tarihleri arasında doğan kişiler) ,
  • Meslek Yüksek Okulu Önlisans seviyesinde Çay Eksperliği veya Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümü mezunu olmak,

Geçici Süreli İşçi Alımı Yapılacak!

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) tarafından  Rize ili ve ilçelerindeki Çay fabrikalarında, yaş çay kampanyası dönemlerinde istihdam edilecek işçiler en fazla 179 gün çalışabilecektir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

ÇAYKUR işçi alımı için adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirecek. Bu kapsamda başvurular 25 Mayıs 2023 tarihi ile başlamış olup en geç 29 Mayıs 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını sadece İş İlan No (00007545213) ile gerçekleştireceklerdir.