Resmi Gazete ve Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere 92 kişilik kadro ile personel alımı yapacak. Başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 16 Ekim 2020 tarihi ile başladı. Peki alım yapılacak kadrolar nedir? Kimler başvuru yapabilir?

92 Personel Alımı Kadroları Nedir?

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi kadın Erkek adaylar içerisinden alım yapacak. Bu kapsamda 

  • Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri (Hasta Bakımı Teknisyeni ) kadrosunda 36 Erkek, 30 Kadın ve 4 Engeli aday alacak.
  • Güvenlik Görevlisi kadrosunda 15 Erkek ve 7 kadın alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nedir?

üniversite adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak, 18 yaşını tamamlamış olmak, 35 yaşından gün almamış olmak, Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, muaf olmak veya tecilli olmak), herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak gereklidir.

Kadrosuna Göre Özel Şartlar:

Başvurular Nasıl ve Ne Zaman Yapılacak?

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi 92 personel alımı başvuruları 16 Ekim 2020 tarihi ile başlamış olup en geç 20 Ekim 2020 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvrularını sadece İŞKUR resmi İnternet adresi olan " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx" üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir.

İLANIN TAM METNİ