Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere alım yapacak. Bu kapsamda alımlar Temizlik Görevlisi, İnşaat Boyacısı / Boyacı ve Hayvan bakıcısı pozisyonlarında alım yapılacak.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI:

1- Türk vatandaşı olmak.

2- İlan tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.

3- Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak.

4- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

5- Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

6- Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak.

7- Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan(bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen diğer sertifika/belgelere sahip olmak.

POZİSYONA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR:

TEMİZLİK GÖREVLİSİ: En az ilköğretim mezunu, en çok ortaöğretim mezunu olmak. 18 ila 30 (dahil) yaşları arasında olmak.

İNŞAAT BOYACISI/ BOYACI: En az ilköğretim mezunu, en çok ortaöğretim mezunu olmak. Meslek liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olduğuna dair mezuniyet belgesi veya 3308 sayılı Kanun ile Meslek Eğitim Yönetmeliği gereğince, Milli Eğitim Bakanlığından onaylı sertifika veya meslek koluna ait alanda ustalık veya kalfalık belgesine sahip olmak veya ilgili meslekte çalıştığını belgelemek (iş yeri yazısı veya SGK dökümü) ( Bu konuda en az bir belgeyi idareye teslim etmek ) Cinsiyeti erkek olmak. 18 ila 45 (dahil) yaşları arasında olmak.

HAYVAN BAKICISI: En az ilköğretim mezunu, en çok ortaöğretim mezunu olmak. Cinsiyeti erkek olmak. 18 ila 30 (dahil) yaşları arasında olmak.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

İlan şartlarını taşıyan adaylar, 17 Haziran 2020 - 22 Haziran 2020 tarihleri arasında https://esube.iskur.gov.tr/ web adresi üzerinden “İş Arayan" linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak veya E-DEVLET ve ALO 170 hattı üzerinden başvuru yapabileceklerdir.