Haftanın son günü olan 20 Eylül 2019 tarihi itibari ile iŞKUR kamu ilanları yayımlandı. Yayımlanmış olan ilanlara göre 96 kişilik boş kadro ile memur personel alımı yapılacak. Alımlar farklı pozisyonlarda ve farklı kamu kurumları tarafından yapılacak olup enaz ilköğretim mezunu olan erkek veya kadın adaylar başvuru yapabilecekler.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR NEDİR?

İŞKUR atacılığı ile yayımlanmış olan ilanlara baktığımızda, Şoför Yük Taşıma 1, Şoför Yolcu Taşıma 7, Temizlik Görevlisi 41, Güvenlik Görevlisi 43, Garson Servis Elemanı 3, Resepsiyon Görevlisi ( Ön Büro Elemanı ) 1 olmak üzere 96 kişi alınacak.

ALIM YAPACAK KAMU KURUMLARI:

İŞKUR üzerinde 20 Eylül 2019 tarihi itibari ile, Belediye, Üniversite, EGM ve MEB bünyelerine alım yapacaklarını belirttler. Bu kapsamda, Manisa Emniyet Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü Poliseci Büro amirliği, Hüneysu Öğretmenevi Müdürlüğü Sosyal Tesisleri, Şuhut Öğretmenevi ve AKşam Sanat Okulu, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Söke Belediye Başkanlığı gibi kamu kurumları alım yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Söz konısı 96 kamu personeli adayından,

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Herhanmgi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,
  • Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • 18 Yaşını doldurmuş ve 50 yaşındna büyük olmamak,
  • En az İlköğretim mezunu olmak
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak,

Gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre başvuru süreci İlanların İŞKUR üzerinde yayımlanın ardından hemen başladı ve adaylar başvurlarını en geç 4 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu kapsamda başvurular 20 Eylül 2019 tarihi ile 24 Eylül 2019 tarihi itibari ile yapılacaktır.

Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapılması gereklidir.