Polis Akademisi Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan kamu personeli ilanlarına göre çeşitli kurumlarda görev almak amacıyla asker ve polis alımı yapılmaktadır. Yapılacak olan alımlar neticesinde uzun süreli personel olarak görevlerine başlayacaklardır. 

POLİS BAŞVURU DETAYLARI

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duruyura göre 23. Dönem POMEM başkanlıı kapsamı içerisinde 10 bin polis alımı gerçekleştirileceği açıklandı. Söz konusu alımlarda en erken 2016 KPSS puanlarının geçerli olacağı 70 ve üzeri puan alan kişilerden polis alımı yapılacağı açıklandı. Yapılacak polis alımları kontenjanlarında lisans mezunu 7200 erkek 800 kadın polis memuru alınacakken önlisans mezunu 1800 erkek ve yine ön lisans mezunu 200 kadın alımı yapılacağı açıklandı.

Polis alımı başvuruları 1 Ekim 2018 tarihinde (bugün) başlayarak 14 Ekim 2018'e kadar süreceği açıklandı

Polis Alımı Detayları için TIKLAYINIZ.

ASKER ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yayımlanan kamu personeli ilanı içerisinde Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri komutanlığı için uzman erbaş ve sözleşmeli er alımı yapılacağı vurgulandı. Başvuru yaparak sözleşmeli bir şekilde alınan adayların ardından sözleşmeleri bitince olumlu bir görev sürdürmüşlerse kadrolu olarak çalışmaya devam edecekleri açıklandı.

Askeri Alım Detayları için TIKLAYINIZ.