Denizcilik ve dağcılık etkinliği olarak bilinen The Yacht Week etkiliği kapsamında dünya genelinde seyahat ederek gezmek isteyenlere özel bir ilan dikkatleri çekti. Seyahat etmek ve gezmek pek çok kişinin dikkatini eken etkinliklerden bir tanesi. Bu işi maaşını olarak yapmak ise neredeyse Dünyanın en iyi işlerinden bir tanesi buna göre detaylar ise şu şekilde açıklandı.

Kameranızı alarak en sevdiğiniz bir kişi ile birlikte 2020 yılını gezerek geçirmek için içerik oluşturucu ilanına başvuru yapmak yeterli. Buna göre ilana başvurular geçtiğimiz günlerde başladı.

BAŞVURU TARİHİ: 26 Eylül ile 1 Kasım tarihleri arasında yapılabilecek olan başvuruların incelemeleri ise 1 Kasım ile 31 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İlk aşamada başvuru formunu doldurmanın ardından, ikici kısımda ise sosyal etki testi gerçekleştirilecek. Yaş şartında 21 yaşından büyük olmak istenilmekte. Ayrıca pasaport olması da diğer şartlar arasında belirtilmekte. 

2020'de NERELER GEZİLECEK?; Hırvatistan, Yunanistan, Kanada, Avusturya ve pek çok ülke için her ay bir seyahat gerçekleştirilecek.

Aylık 9 bin Tl maaş ile gezgin alımında iki kişi istihdam edilecek. Bu işi gerçekleştirmek için fotoğraf ve video çekmek içerik oluşturmak yeterli olacak. Daha önce böyle bir iş tecrübesi olmasına da gerek duyulmayacak. Ayrıca başvuru değerlendirilmesi sonucunda başlayacak olan adaylara ünlü fotoğrafçı tarafından ders almaları sağlanacak.  Detaylar için https://www.theyachtweek.com/best-job-ever#best-job-application