2019 yılında bekçi alımlarında bir ilk yaşanacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Polis Akademisi Başkanlığı tarafından ilan edilmesi beklenen çarşı ve mahalle bekçisi alımları için yeni gelişmeleri aktardı.

Ankara iline bağlı Kızılcahamam ilçesinde katıldığı bir programda konuşan Bakan Süleyman Soylu burada Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımlarında bir ilk olacağını belirtti. Buna göre daha önce il ve ilçelerde yapılan personel alımlarında bu kez ilk defa köylerde görevlendirilmek üzere bekçi alımları yapılacak. Bilindiği gibi Polis Akademisi Başkanlığı geçtiğimiz hafta bir duyuru açıklayarak bekçi alımlarının önümüzdeki günlerde ilan edileceğini müjdeledi. Alım yapılacak iller ve kontenjanlar belli oldu. Buna göre büyük şehirlere daha fazla kontenjan ayrıldı.

KÖYLERE BEKÇİ ALIMI YAPILACAK!

Bekçi alımlarında geri sayım başladı. Büyükşehirlerde bir bir çok il de ayrılan kontenjanlarda toplamda 8 bin kişilik bekçi alımı için yakın bir zaman içerisinde ilan açıklanması bekleniyor. 2019/1 bekçi alımı için Ankara ve İstanbul Büyükşehirlerde köylerde de bekçi görevlendirilecek.

Çarşı ve mahalle bekçi alımı ilanı pa.gov.tr adresi üzerinden ilan edilmesi bekleniyor. Gelişmeler olduğunda ve personel alım ilanları açıklandığında adaylara anında duyuracağız. Mobil uygulama ve sosyal medya sitelerini takip etmeyi unutmayınız.

Sosyal medya hesapları;

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Mobil uygulama;

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA