Yurt geneli yüz binlerce kişi taşerona kadro başvurularını 11 Ocak 2018 tarihine kadar ilgili kamu kurumları için gerçekleştirdi. Buna göre şimdi adaylar taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklanmasını beklemeye başladı. İşin Olsa ekibi olarak Türkiye geneli tüm kurumları takip ediyoruz.

İşin Olsa ekibi olarak taşerona kadro sonuçlarını anlık olarak sizlere iletebilmek için ekip olarak yoğun çaba sarf ediyoruz ve elimize geçen son bilgilere göre Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi ASKİ'nin de taşerona kadro başvuru sonuçlarını açıkladığını öğrendik. Buna göre hangi adayların taşerona kadroya hak kazandığı ve kazanamadığı liste olarak duyuruldu.

ASKİ RESMİ AÇIKLAMA YAPTI!

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi ASKİ bünyesinde bilindiği üzere binlerce taşeron personel istihdam etmekteydi. Bu sebepten dolayı Türkiye geneli çok sayıda aday gözlerini ASKİ'ye çevirmiş ve ASKİ'nin taşerona kadro başvuru sonuçlarını ne zaman açıklayacağını büyük bir merak ile bekliyordu sonunda beklenen açıklama geldi.

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi ASKİ resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı açıklamasında taşerona kadro başvuru sonuçlarını kamuoyuna duyurdu. Peki kimler kazandı, kimler taşerona kadro başvurusunda reddedildi. Adaylar sonuçlarını öğrenmek için https://goo.gl/SA3G8T linkini kopyalayarak tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırabilir ve taşerona kadro sonuçlarını sorgulayabilir

TAŞERONA KADRO SONUCU AÇIKLANAN TÜM KURUMLAR BURADA