Yurt geneli istihdam faaliyetlerine devam etmekte olan taşeron işçiler kamuya geçecek. Buna göre kamuya geçmek isteyen taşeron işçiler başvurularını 11 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirdi. Bu tarihten sonra şimdi adayların tamamı gözlerini taşerona kadro başvuru sonuçlarının açıklanamsını bekliyor.

Kurumlara göre taşeron başvuru sonuçları açıklanıyor. İşin Olsa ekibi olarak bizlerde tüm kurumları anlık olarak takip etmeye çalışıyor ve taşerona kadro başvuru sonuçları açıklandığı gibi sizlere haberleri iletiyoruz. Buna gçre taşeron sonucu açıklanan tüm kurumların listesini paylaşıyoruz. Hangi kurumlar taşeron sonucu açıkladı? Taşerona kadro sonucu açıklanan kurumlar hangileridir?

TAŞERON SONUCU AÇIKLANAN KURUMLAR

Şu anda göre yurt geneli çok sayıda kamu kurumu taşeron sonucu açıkladı. Peki taşerona kadro başvuru sonuçları açıklandı mı? Taşeron sonucu açıklanan kurumlar hangileridir? Muş - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Ankara - Su ve Kanalizasyon İdaresi ASKİ, Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Bazı İllerin Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlükleri, Sakarya Üniversitesi, Muğla - Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü, Amasya - Taşova Belediye Başkanlığı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Ankara - Sosyal Güvenlik Kurumu, Hakkari - Hakkari Belediyesi, Ankara - Batı Adliyesi, Nevşehir - Hacıbektaş Veli Üniversitesi, Gümüşhane - İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Gaziantep - Polis Meslek Eğitim Merkezi, Kocaeli - Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, İzmir - İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Konya- Orman Bölge Müdürlüğü, Denizli - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kars - Aile İl Müdürlüğü taşeron başvuru sonuçlarını açıkladı.

Yeni taşerona kadro başvuru sonucu açıklanan kurumlar oldukça bu içeriklerimizi güncellemeye devam edeceğiz. İlgili taşeron başvuru sonuçları kamu kurumları tarafından duyurulmakta olup İşin Olsa ekibi olarak bizlerde bu duyuruları takip etmeye çalışıyoruz.

KADROSU AÇIKLANAN KURUMLARI LÜTFEN YORUM OLARAK GÖNDERİNİZ

Editör: TE Bilisim