Şok marketler firmasına Türkiye genelinde bir çok kadroda personel alımları yapılacak.

İŞKUR üzerinden açıklanan ilanlara göre Türkiye genelinde bir çok il ve kadroda alımlar için başvurular başladı. Şok Marketler A.Ş. 81 il merkezinde ve ilçelerde bulunan 6 Bin'i aşan mağaza sayısı ile 25 Bin personel istihdam ediyor. Şubelerdeki personel ihtiyacının giderilmesi için İŞKUR üzerinden ilanlar açıklandı. Hangi kadrolarda alımlar yapılacak?

ALIM YAPILACAK KADROLAR;

Şok Marketler personel alımlarında Perakende Satış Elemanı, Kapalı Depo Görevlisi, Reyon Görevlisi, Perakende Satış Elemanı (Gıda), Beden İşçisi (Genel), Kasiyer Büro Memuru (Genel), kadrolarında alımlar yapacak. Alımların hangi illerdeki şubelerde görev yapacağı da belli oldu. İstanbul, Ankara, Uşak, Trabzon, Denizli, İstanbul , Antalya , Kocaeli , Aksaray , Gaziantep , Zonguldak , Tokat , İstanbul , Artvin , Amasya illerinde bulunan şubelerin personel karosunda istihdam edilecek.

Kasiyer kadrosundaki alımlarda adayların mağazacılık meslek edinmek isteyen ve sorumluluk almasını seven, iletişim becerisi yüksek, zorluklarla başa çıkabilecek. azimli, planlı, titiz, disiplinli, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış yada 3 yıl tecil ettirmiş adayların başvuru yapması istenildi.

perakende satış görevlisi kadrosundaki alımlarda ise depo raf düzeni ve temizliği sağlamak, kasa işlemlerini gerçekleştirmek, mağazanın ürün stoklarını takip etmek, müşteri ihtiyaçlarını tespit edip en iyi hizmet sunan ürünleri belirlenen standartlarda ve kalitede teşhir etmesini sağlamak görevleri verilecek. Adayların lise mezunu, en fazla 29 yaşında vardiya çalışma esasların ayak uyduran, planlı titiz ve iletişim becerisi gelişmiş adayların başvuru yapması istenildi.

İlanlara erişmek için: https://goo.gl/iotnDc

Yukarıdaki adresi linkini yeni tarayıcıdan açarak, ilan arama sayfasında işyeri unvanını şok marketler ticaret a.ş. yazarak aratmak yeterli olacaktır.

İŞİN OLSA