Mart 2020'nin gelmesi ile birlikte emekliere promosyon ödemeleri başladı. Özel bankalar farklı tutarlarda ödemeler yaparken kamu bankaları anlaştı. Kamu bankaları arasında yapılan anlaşma neticesinde emeklilere 500 TL'den başlayan ve 750 TL'ye kadar yükselene emekli promosyon ödemesi yapılmaktadır. Promosyon ödemeleri başvuru yapan emeklilerin maaş hesabına yatırılacak olup ilgili kişiler üç sene boyunca farklı bir bankaya emekli maaşını taşıyamayacaktır. Peki Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halk Bankası emekli promosyon ödemesi nasıl alınır, emekli promosyon başvurusu nasıl yapılır?

Promosyon Başvurusu

Vakıfbank

Promosyon ödemesi için en yakın VakıfBank Şubesine müracaat ederek yapacağı gibi VakıfBank yurtiçi Atm cihazları ve VakıfBank Mobil Bankacılık uygulaması aracılığıyla da yapabileceklerdir.

Ziraat Bankası

4757'ye "PRO" yazıp bir boşluk bırakıp "TC Kimlik Numarası"nı yazarak SMS gönderen müşterilerimiz, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından aranarak onayları alınmaktadır.

Detaylı bilgi için 0850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezimiz ile görüşebilirsiniz.​​

Halkbank

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı; tüm Halkbank şubelerimizden, Bank24 ATM’lerimizden, 0850 222 92 62 Halkbank emekli hattımızdan ve Halkbank İnternet Şubesi'nden yapabilirsiniz.

Promosyon Ödemesi Nasıl Alınır?

Hemen yukarıda Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın promosyon ödemesini almak isteyenlerin ne yapması gerektiği belirtilmişti. Bu işlemleri yapan emeklilerin farklı bir işlem yapmasına gerek olmamakta olup maaş aldıkları hesaba banka promosyon ödemesini yatıracaktır. Promosyon ödemeleri 500 TL ile 750 TL aralığında değişmektedir.

Maaşlara Göre Verilen Promosyonu Öğrenin