Mart 2017'de emekli promosyonu alan vatandaşlar üç seneli sürenin dolması ile birlikte tekrar emekliye promosyon ödemesi almaya başladılar. Anlaşma yapan kişiler Mart 2020 tarihi itbari ile tekrar bankaların belirlediği tutarlarda promosyon ödemesi alabilmekte olup bir çok kişi devletin bankaları olarak bilinen kamu bankalarını tercih ediyor. İşin Olsa ekibi olarak sizler için Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halk Bankasının hangi emekliye ne kadar promosyon verdiğini, alınan maaşlara göre verilen promosyonların ne kadar olduğpuu açıklıyoruz.

Kime Ne Kadar Promosyon Verilecek?

Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halk Bankası kime ne kadar promosyon ödemesi yapacak, ne kadar maaş alan kişiye ne kadarlık promosyon ödemesi yapılacak? Buna göre üç kamu bankası olan Ziraat Bankası, Vakıf Bankası ve Halk Bankasından ortak  "1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır." şeklinde resmi açıklama yapıldı.

Sizlerde yukarıda verilen tutarlar uygunsa kamu bankaları ile anlaşma yaparak promosyon ödemelerinizi alabilirsiniz. Başvurularınızı yaptıktan sonra bankalar promosyon ödemelerinizi maaşlarınıza yatırmaktadır. Nasıl başvuru yapacağını bilmeyen müşterilerin hemen aşağıdaki haberi incelemesi gerekmektedir.

Promosyona Nasıl Başvuru Yapılır? (Adım, Adım)

Editör: TE Bilisim