Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Belediye Perosnel Alımı ilanlarına göre iki belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda memur alımı yapılacak. Söz konusu iki belediye memur alımı için başvurularda son güne geldik. Peki Peki kimler başvuru yapabilecek? başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Belediye ilanlarının detayları nedir? tüm detaylar hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağız.

İKİ BEKEDİYE 34 MEMUR ALACAK!

Yayımlanan ilanlara göre iki Belediye 34 memur alacak. Belediyeler ve kador dağılımları şöyledir.

Pendik Belediyesi: Lise mezunu 10, Ön Lisans 5 ve Lisans mezunu 5 olmak üzere 20 Zabıta memuru alımı yapılacak.

Şırnak Belediyesi: Ön Lisans ve Lisans kapsamında 14 kişilik boş kadro ile 2 Zabıta memuru ve 14 veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni VHKİ Alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
  • İlan edilen kadrolar için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak,
  • Hangi kadroya başvuru yaptığına ilişkin dilekçe vermek, (Her aday eğitim durumuna göre ilan edilen yalnızca bir kadroya başvuru yapacaktır.)

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Şırnak ve Pendik Belediyesi memur alımı için başvurular en geç 12 Mart 2021 tarihine kadar başvuru yapılması gerekmeketdir. Bu kapsamda başvuru yapabilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanablirsiniz.

Pendik Belediyesi Memur Alımı detayları

Şırnak Belediyesi Memur Alımı detayları

Editör: TE Bilisim