Belediye Zabıta Memuru Alımı ilanı yayımlandı. Pendik Belediyesi tarafından gelmiş olan ilana göre Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu Belediye Personeli Alımı yapılacak. Ayrıca yayımlanan ilanda en az lise mezunu alım yapılacak olup lise mezunu olan adaylar için büyük fırsat. Lise Mezunu Memur Alımı için adaylardan KPSS şartı aranacak. Aynı zamanda Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında Zabıta Memuru Alımı kadro dağılımı ile başvuru şartları için haberimizin devamını inceleyiniz.

MEZUNİYETE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

  • Lise Mezunu: 10 Zabıta Memuru
  • Ön Lisans Mezunu: 5 Zabıta memuru
  • Lisans Mezunu: 5 Zabıta Memuru

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Pendik Belediyesi yayımladığı ilana göre 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar ve Belediye Zabıta Yönetmeliği kapsamında adaylardan aranan başvuru şartları şöyledir.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmnasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,
  • Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,
  • Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

şartları aranacaktır. Özel olarak ise KPSS, Yaş, Boy ve Sürücü belgesi şartları aranacak.

KPSS Şartı: ÖSYM tarafından 2020 yılında yapılmış olan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir.

Yaş Şartı: Yapılacak sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak.

Sürücü Belgesi Şartı: 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Eğitim Şartı:

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Pendik Belediyesi Zabıta Memuru alımı başvurulara 08 Mart 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 12 Mart 2021 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular başvuru tarihleri arasında istenen belgeler ile birlikte Esenler Mahallesi Bora Sokak No:5 Pendik/İstanbul Pendik Belediyesi Merkez Binası 1. Kat İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü adresine elden teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Yeni Belediye Memuru alımı ilanlarından haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz ve sizin kolay kullanımını için hazırlanmıştır. Her gelişmeden anında haberdar olmak için,

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA