Karasu Belediyesi Başkanlığı geçtiğimiz günlerde memur alımı ilanı yayımlamıştı. Başvuruların 26 Temmuz 2021 tarihi ile başlamasını ardından artık sona ermektedir. Bu yönde Belediye Başkanlığı 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapasamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre KPSS Puanı ile Lisans mezunu Memur Alımı yapacak.

Zabıta Memuru Alımı için ilan yayımlanmış olup başvuru şartlarını taşıyan Kadın ve Erkek adaylar başvuru yapabilecekler. 

MEZUNİYETE GÖRE KADRO DAĞILIMI:

3 Zabıta Alımı İçin: Üniversitelerin Hukuk Fakültesi lisans programından mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

1 Zabıta Alımı İçin: Üniversitelerin Siyasal Bilgiler ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak, en az B Sınıfı Sürücü Belgesine sahip olmak.

2 Zabıta Alımı İçin: Üniversitelerin Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi veya Kamu Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak, en az B Sınıfı Sürücü Belgesine sahip olmak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Belediyenin Zabıta Memuru alımı başvuruları 26 Temmuz 2021 tarihi ile başlamıştı. Başvurular 11 Ağustos 2021 tarihi ile sona erecek. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar istenen belgeler ile birlikte ncilli Mahalllesi Cumhuriyet Caddesi No:11 Karasu/SAKARYA adresindeki hizmet binamıza şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN?

Karasu Belediyesi Zabıta Memuru alımı için başvurular incelendikten sonra KPSS değerlendirmesi yapılacak. Kadro ve Unvan sırasına göre yapılacak KPSS sıralaması ile en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıramalarda değerlendirme sonuçları açıklanacak. Sınava girmeye hak kazanan adaylar KPSS puanları ile 17/08/2021 tarihinde belediyemiz web sayfası olan www.karasu.bel.tr adresinde ilan edilecektir.

BAŞVURU KILAVUZU