Süleymanpaşa Belediyesi memur alımı ilanı yayımladı. Az Önce gelen ilana göre Süleymanpaşa Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 657 Sayılı Devlet Memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Zabıta yönetmeliği kapsamında 15 Zabıta Memuru alımı yapılacaktır. Alımlar KPSS Puan türüne göre gerçekleştirilecek.

En az Lise Mezunu Memur Alımı Yapılacak!

Süleymanpaşa Belediyesi en az lise mezunu memur alacak. İlgili kontenjanlara göre,

  • 5 Zabıta Lise Mezunu,
  • 4 Zabıta Ön Lisans Mezunu,
  • 6 Zabıta Lisans Mezunu,

olmak üzere toplamda 15 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Başvuru Genel ve Özel Nitelikler Nelerdir?

Belediye Zabıta Memuru alımında genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda adayların " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacak.

Özel olarak ise adaylardan mesleki ve KPSS şartı aranacaktır. Ayrıca Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gerekmektedir.

KPSS Şartı Nedir?

Adayların 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60, 65 veya 70 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Boy Şartı:

Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gereklidir.

Yaş Şartı:

Yapılacak Zabıta Memuru sınavı ile 30 yaşından büyük olmamak,

Sürücü Belgesi Şartı:

13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (A1), (A), (B), (C1), (C), (D1) sınıfı ehliyet belgesine sahip olmak,

Mesleki Şartlar:

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Süleymanpaşa Belediyesi memur alımında adaylar başvurularını Mayıs ayı içerisinde gerçekleştireceklerdir. Başvurular sadece şahsen istenen belgelerle yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 2 - 4 Mayıs 2023

Başvuru Adresi: 100. Yıl Mahallesi Suna Kan Caddesi No:40 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ

İLANIN TAM METNİ