Belediyelere memur alımı işlemleri devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi bünyesine istihdam edilmek üzere yayımladığı memur alımı ilanı ile farklı alanlarda 90 Memur alımı yapılacağını bildirmişti. Başvuruların hafta başı itibari ile başlamasından sonra artık sona ermektedir. Buna göre başvuru sonuçları ve değerlendirmeler hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

90 Memur Alımı Yapılacak!

Belediye Zabıta ve İtfaiye eri yönetmeliği hükümlerine göre istihdam edilmek üzere, 50 Zabıta memuru ve 40 İtfaiye eri alımı yapılacak. Alımlar Ön Lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden başvuru alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLI KONTENJAN DAĞILIMI BURADA

Başvurular Sona Eriyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi zabıta ve itfaiye eri başvuruları sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilan için başvurular sona eriyor. Bu kapsamda 24 Nisan 2023 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 28 Nisan 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen belediye ye yapılacak.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Başvurular KPSS Puanına göre Alınıyor. Bu kapsamda adayların yaptığı başvurular sonucunda en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile kadro sayısının 5 katı aday değerlendirmeye alınacak. Sıralamaya giren adaylara sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak.

Başvuru sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sınava girmeye hak kazanan adaylar KPSS puanları ile 15.05.2023 tarihinde Samsun Büyükşehir Belediyesi resmi imnternet adresi " www.samsun.bel.tr " adresinde ilan edilecektir.

Sınav Tarihleri Belli Oldu!

Zabıta Memuru ve İtfaiye eri alımı için sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak olup, sözlü ve uygulamalı sınavlar 29.05.2023-16.06.2023 tarihleri arasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Tesisleri Denizevleri Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:27 Atakum/Samsun adresinde yapılacaktır.

TÜM ZABITA MEMURU ALIMI İLANLARINI TAKİP ETMEK İÇİN İNSTAGRAM HESABIMIZA SENDE KATIL!

Editör: TE Bilisim