Pendik Belediyesi Memur alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Memur Alımı ilanına göre Pendik Belediyesi 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Memuru yönetmeliği kapsamında Ön Lisans Mezunu Memur alımı ve Lisans mezunu memur alımı gerçekleştirecek. Bu kapsamda ilgili ilan için başvuru formu ve istenen belgeler duyuruldu. Buna göre kimler başvuru yapabilecek? Detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Başvuru Süreci Başladı!

Pendik Belediyesi Zabıta Memuru alımı süreci başladı. 4 Mayıs 2023 tarihinde yayımlanan duyuru için başvuru süreci 5 Haziran 2023 tarihi ile başlamıi olup en geç 9 Haziran 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. 

Başvurular sadece Şahsen yapılacak olup bu kapsamda İstenen belgeler ve Başvuru formu yayımlandı. Haberin devamında başvuru bilgilerine ulaşabileceksiniz.

30 Memur Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Pendik Belediyesi 30 kişilik kadro ile 10.Dereceli kadroya Ön Lisans mezunu 10 Zabıta Memuru ve 9. Dereceli kadroya Lisans mezunu 20 Zabıta Memuru alımı yapacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adayların öncelikle 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları sağlıyor olmaları gereklidir. Ayrıca yukarıdaki tabloda da göreceğiniz gibi 70 Taban KPSS Puanı aranacak. Bu kapsamda Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gereklidir. Tüm genel ve özel şartlar aşağıdaki bağlantıda yer alıyor.

İLGİLİ HABER:https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/istanbul-pendik-belediyesi-30-zabita-memuru-alimi-ilani-on-lisans-h44355.html

Nasıl Başvuru Yapılacak?

Başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvurularını sadece şahsen gerçekleştirecekler. Başvuru tarihleri içerisinde istenen belgeleri ilgili adrese ulaştırılması gereklidir.

BAŞVURU ADRESİ: Esenler Mahallesi Bora Sokak No:5 Pendik/İstanbul Pendik Belediyesi Merkez Binası 1. Kat İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

a) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, e-Devlet'ten alınan kare kodlu ve barkod numaralı olan mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)

c) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)

d) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı,

e) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

f) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

g) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)

h) Son altı ay içerisinde çekilmiş 3 adet vesikalık fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

Başvuru Formu Elektronik Ortamda Doldurulacak?

Adaylar başvurlarını sadece Elektronik formu doldurarak yapacak.

Elektronik Başvuru Formu Adresi: https://basvuru.pendik.bel.tr/

Başvuru Adımları:

1. Adım: Öncelikle Başvuru formunu doldurmanız gereklidir. Örnek Başvuru formu görselleri şöyledir:

2. Adım: Yukarıdaki adımları doldurduktan sonra Elektronik ortamda doldurarak ıslak imza ile imzalayacakları BAŞVURU FORMUNA İstenen belgeleri ekleyerek Başvuru adresine ulaştırmanız gereklidir.

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞNİ OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA