Belediyelere memur alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Az önce gelmiş olan memur alımı ilanına göre Sivas İli Koyulhisar Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda memur alımı yapılacağını bildirdi. Söz konusu ilan ile Belediye 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli İdarelere İlk defa atanacaklara dair sınav ve atama yönetmeliği hükümlerine göre memur alınacak. Peki kimler başvuru yapabilir? Başvurular ne zaman başlayacak?

Alım Yapılacak Kontenjanlar Hangileridir?

Koyulhisar Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 3 kişilik boş kadro ile Lisans mezunu adaylar içerisinden,

  • 1 Düz Memur,
  • 1 Evlendirme Memuru,
  • 1 Ayniyat Memuru,

alımı yapılacak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Adayların öncelikle yukarıda belirtilen eğitim şartlarını sağlıyor olmaları gereklidir. Genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bunun dışında Lisans seviyesinde 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak gereklidir.

Ayrıca Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen tablonun nitelik kısmında belirtilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şarttır.

Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

Koyulhisar Belediyesi memur alımı başvuruları 12 Nisan 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 14 Nisan 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Elektronik ortamda Belediye resmi internet adresine şahsen yapılacak başvurular ise direk Belediyenin yazı işlerine gerçekleştirilmesi gereklidir.

BAŞVURU KILAVUZU