Maltepe Belediyesi memur alımı yapacak. Yayımlanmış olan Belediye Memur alımı ilanına göre Maltepe Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Memuru yönetmeliği kapsamında 20 Memur alımı yapılacak. Adaylardan aranan şarrtlar ve kontenjan dağılımını sizlerle paylaşıyoruz.

Belediye Memur Alımı Kontenjan Dağılımı:

Maltepe Belediyesi Memur alımı toplamda 20 kişilik boş kadro ile gerçekleştirilecek. Buna göre Lisans mezunu adaylar içerisinden;

  • 10 Düz memur,
  • 10 Zabıta Memuru,

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Belediye memur alımında genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Eğitim, Zabıta Memuru, Yaş şartları aranacak.

KPSS Şartı: 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den Lisans seviyesinde P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir.

Eğitim Şartı: Yukarıdaki tabloda belirtilen eğitim seviyesinde mezun olmuş olmak.

Zabıta Memuru Alımı Şartları Nedir?

Erkek adaylar için 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, Yapılacak sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Maltepe Belediyesi memur alımı için başvurular 3.11.2023 – 17.11.2023 tarihleri arasında saat 16:30’a kadar (mesai günlerinde 09:00-12:00 / 13:30-16:30 saatlerinde) Altayçeşme Mahallesi Batı Sokak No:7 Maltepe / İSTANBUL adresinde bulunan Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonuna şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile başvuruda bulunabilecek olup, geçerli şartlara sahip adaylar istenilen belgeler ile birlikte müracaatlarını yapabileceklerdir.

İLANIN TAM METNİ