Belediyeler memur alımı faaliyetlerine devam ediliyor. 18 Mayıs 2022 tarihi ile yayımlanan ilana göre Osmancık Belediyesi bünyesine 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında istihdam edilmek üzere Memur alımı yapılacak. Memur alımı için en az 60 KPSS puanına sahip olmak gerekiyor. 

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Osmancık Belediyesi memur alımı için KPSS3 puan türüne sahip olmanız gereklidir. Bu yönde detaylar:

Alım Yapılacak Kadro: Şehir Plancısı

Kontenjan Sayısı: 1

Niteliği: Lisans Düzeyinde Eğitim veren fakültelerin Şehir ve Bölge Planlama Programı’ndan mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

KPSS Puan Türü ve Taban Puanı: KPSSP3 puan türünden en az 60 Puan

Başvuru Süreci Ne Zaman Başlayacak?

Belediye memur alımı başvuruları Haziranda başlayıp Haziran'da sona erecektir. Belediye başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvurularını sadece istenen belgelerle birlikte şahsen belediye adresine veya Elektronik ortamda belediye posta adresine gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru Tarihi: 20 - 22 Haziran 2022

Şahsen Başvuru Adresi: Osmancık Belediyesi Yeni Hizmet Binası- Güney Mahallesi Çorum Caddesi No:2 Osmancık/ÇORUM

Online Başvuru Adresi: [email protected]

Başvuru İçin İstenen Belgeler Neledir?

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Adayların öncelikle genel olarak belirtilen 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. Başvuru için özel olarak ise Yukarıdaki eğitim niteliğini, KPSS Puan şartını taşıyor olmaları ve en az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları zorunludur.

İLANIN TAM METNİ