Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı başvurusu başladı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Belediye memur alımı ilanına göre Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda en az Ön Lisans ve Lisans mezunu Memur Alımı yapılacak.

Alımlar Belediye 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak atanmak üzere KPSS Puan şartı ile atama yapılacaktır. Bu kapsamda Başvuru formu yayımlanarak başvuru süreci başlamıştır. Peki başvuru için adaylardan istenen belgeler hangileridir? Detayları sizlerle paylaşıyoruz.

144 Memur Alımı Gerçekleştirilecek!

Konya Büyükşehir Belediyesi 144 kişilik boş kadro ile 58 Mühendis,  5 Mimar, 56 Düz Memur, 25 Tekniker alımı gerçekleştirilecektir. Ayrıca alımlar farklı Alanlarda yapılacak. Kontenjan ve meslek dağılımına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

KONTENJAN DAĞILIMI BE İLAN DETAYLARI

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı için genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak.

Ayrıca KPSS Şartı olara'ta 2022 yılında gerçekleştirilmiş olan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 75 ve 80 puan almış olmak gerekmektedir.

Bazı kadrolar için ise Yabancı dil sınavı şartı talep edilecek olup adayların C veya D seviyesindeki puan seviyesinden puan almış olmak şartı aranacaktır.

Başvuru Süreci Başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi memur alımı için başvurular 19 Aralık 2022 tarihi ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 23 Aralık 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.Başvurular sadece şahsen yapılacak. Buna göre başvurular istenen belgelerle birlikte " Konevi Mahallesi, Millet Caddesi Konya Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı No:14 Meram/KONYA " adresine gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Başvuru İçin İstenen Belgeler Nelerdir?

1. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

2. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınacak barkotlu mezuniyet belgesi ( Aslı İbraz edilmek kaydı ile suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

3. Yabancı okul mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydı ile suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

4. KPSS sonuç belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı.

5. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı.

6. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı.

7. 2 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

8. İngilizce YDS sonuç belgesinin doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgenin aslı veya noter onaylı örneği, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

9. Hangi kadroya başvuru yaptığına ilişkin dilekçe, (Adaylar şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapacaktır.)

Belirtilen başvuru tarihlerinde elektronik ortamda veya posta yoluyla yapılan başvurularda fotokopisi gönderilen belgelerin aslının sınav tarihine kadar belediyemize ibraz edilmesi gerekmektedir. (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)

İLANIN TAM METNİ

1) EK-1 Başvuru Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

2) Sağlık Durumu Beyan Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

3) Askerlik Durumu Beyan Formunu İndirmek İçin Tıklayınız. (Erkek Adaylar İçin)

Editör: TE Bilisim