Kırşehir Belediyesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az önce İŞKUR kurum dışı ilanlar içerisinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Kırşehir Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 69 personel alımı yapacağını bildirdi.

Bu kapsamda Kırşehir Belediyesine bağlı olan Kırşehir Gıda Tem. Sos. Tesis Hizmetleri bünyesine 69 kişilik boş kadro ile Temizlik personeli alımı yapacak.Temizlik personeli adayları El ile, cadde sokak park gibi alanları temizlemek ile sorumlu olacak.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Kırşehir Belediyesi personel alımı için adaylar başvurularını bazı nitelikler doğrultusunda gerçekleştirecekler. Bu yönde başvuru için,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bi sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az İlkokul diplomasına sahip olmak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak veya emekli olmamak, Kırşehir il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak şartları aranacak.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye başvuruları sadece bir gün içerisinde yapılacağı açıklandı. 19 Ocak 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına başvurular 20 Ocak 2022 tarihi ile saat 8.30 ile 16.30 arasında gerçekleştirilecektir.