Kılıçarslan Belediyesi memur alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan memur alımı ilanına göre Kılıçarslan Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere memur alımı yapacak. Buna göre 657 sayılı devlet memurları kanuna tabi olarak atanmak üzere belediye Zabıta Yönetmeliği ile Mahalli İdarelere ilk defa atanacaklara uygulanacak yönetmelik ile Memur alımı yapılacak. Adaylardan aranan başvuru şartları ve kontenjan bilgisi nedir?

Belediye Memur Alımı Kontenjan Detayları Nedir?

Kılıçarslan Belediyesi Genel İdare Hizmetleri ve Teknik Hizmetler sınıfında olmak üzere Hizmetli Alımı ve Zabıta Memuru Alımı yapılcak. 

Başvuru Genel ve Özel Şartlar Nelerdir?

Belediye bünyesindeki eksikliği karşılamak için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. madesindeki nitelikler ancak. Özel Olarak ise, KPSS, Eğitim ve Mesleki şartlar talep edilecektir.

Genel Şartlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak gereklidir.

Özel Başvuru Şatları Nedir?

  • Herhangi bir Lise mezunu olmak,
  • En az B sınıfı sürücü belgesi olmak,
  • 2022 yılında yapılan KPSS'den P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak,
  • Zabıta Memuru alımı için erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, 30 yaşından büyük olmamak, 
  • Daha önce görev yapılan kamu kurum veya kuruluştan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye memur alımında başvurular Şubat ayında ve şahsen gerçekleştirilecek. Şartları sağlayan daylar istenen belgelerle başvuru yapabilecekler.

Başvuru Tarihleri: 13 - 15 Şubat 2023

Başvuru Adresi: Cumhuriyet Mah. Zafer Cad. No: 106 Kılıçarslan Kasabası Sinanpaşa/ Afyonkarahisar