Karasu Belediyesi memur alımı yapacağını bildirdi. Az Önce yayımlanmış olan ilana göre Karasu Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kadın Erkek adaylar içerisinden Zabıta Memuru Alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun Belediye Zabıta yönetmeliği kapsamında Belediye memur alımı yapılacak. 

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Belediye Genel İdare Hizmetleri Sınıfında olmak üzere 6. dereceli kadroya Kadın Erkek Lisans mezunu 6 Zabıta Memuru alımı gerçekleştirilecek. 

Başvuru İçin Aranan Şartlar Nelerdir?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olamamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacak.

Başvuru Özel Şartları Nelerdir?

Belediye adaylardan özel olarak KPSS, Eğitim, Boy, Yaş şartları arayacak. Bu kapsamda,

  • 2022 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak,
  • Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, 
  • En az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,
  • Daha önce çalışılan Kamu Kurumu veya Kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 
  • Yapılacak Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Belediye memur alımı başvurusu Nisan ayında gerçekleştirilecek. Başvurular sadece online doldurulacak form ile şahsen yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 3 - 14 Nisan 2023

Başvuru Adresi: http://www.karasu.bel.tr adresi üzerinden elektronik ortamda indirilip, imzalanarak başvuru formu ve yukarıda sayılan belgeler ile birlikte tabip gözetiminde boy ve kilo ölçümü yapmak üzere Karasu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, İncilli Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:11 Karasu Belediyesi Karasu/SAKARYA adresine mesai saatleri içinde şahsen müracaat ederek başvuru sürecini tamamlayacaklardır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim