Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Memur alımı ilanı yayımladı. KASKİ yayımladığı memur alımı ilanına göre 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Mahalli idarelere İlk Defa atanacaklara dair Sınav ve Atama yönetmeliği hükümlerine göre KPSS puanı türüne göre 20 Memur alımı gerçekleştirilecek. Başvuru için adaylardan aranan şartlar ve başvuru detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Memur Alımı Kontenjan Bilgisi Nedir?

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi memur alımı için alımlar farklı mesleklerde yapılacak. Bu kapsamda,

  • 10 Düz Memur,
  • 7 Mühendis,
  • 3 Tekniker,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi ( KASKİ ) memur alımı için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacaktır.

Başvuru Özel Şartları Nelerdir?

KASKİ adaylardan 2022 yılı KPSS Puanı şartı arayacak. Buna göre 2022 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır.

 Ayrıca Daha önce çalışılan kamu kurumu veya kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, İngilizce YDS’de en az (B) düzeyinde puan almış olmak veya buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

KASKİ Memur alımı için başvurular 23 Ocak 2023 tarihi ile başlayacak olup en geç 27 Ocak 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Yavuz Selim Mah. Recep Tayyip Erdoğan Bulv. No:79, (Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş adresine şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ