Kadıköy Belediyesi memur alımı yapacak. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Kadıköy Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 25 Memur alımı yapacağını bildirmişti. Adaylar başvurularına 2 Ağustos 2022 tarihi ile başlayacak olup 3 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Belediye memur alımı detayları nelerdir? Başvuru için istenen belgeler hangileridir?

Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu Memur Alımı Yapılacak!

Belediye memur alımları Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecektir. Buna göre alımlar Zabıta Memuru kadrosunda olmak üzere Lise 4, Ön Lisans 11 ve Lisans mezıunu 10 Zabıta memuru alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Süreci Nedir?

Belediye memur alımı başvuruları 2 Ağustos 2022 tarihinde başlayacak olup en geç 5 Ağustos 2022 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen olmak üzere Belediye ye gerçekleştirilecektir.

Başvuru Tarihleri: 2 - 5 Ağustos 2022

Başvuru Adresi: Hasanpaşa Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Caddesi No:2 Kadıköy - İstanbul

Başvuru İçin İstenen Belgeler Nelerdir?

1. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

2. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği ya da e-Devlet üzerinden alınmış barkotlu mezuniyet belgesi, (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

3. KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu çıktısı.

4. Yabancı okul mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

5. Görevini devamlı olarak yapmaya engel durumu olmadığına dair beyanı,

6. 4 adet biyometrik fotoğraf (1 adedi başvuru formuna yapıştırılacaktır),

7. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

8. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)

9. Hangi kadroya müracaat edeceğine dair başvuru dilekçesi. (Adaylar şartlarını sağladığı yalnızca bir kadroya başvuru yapabileceklerdir.)

Zabıta Memuru Alımı Özel Şartları Nedir?

Zabıta olabilmek çin 657 Sayılı Devlet memurları kanunun48. maddesindeki niteliklerin sağlanıyor olması gereklidir. Buna göre Erkeklerde 167cm ve Kadınlarda 160cm boyundan kısa boylu olmamak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak, 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim